Elizabeth Armstrong Kære besøgende,

Det er med stor glæde, at jeg byder dig velkommen til The Buccaneers hjemmeside, som jeg håber vil friste dig til at besøge os inden længe. Armstrong familien har ejet og drevet stedet, siden mine bedsteforældre åbnede dørene for første gang i 1947, og i 2013 fejrer vi vores 66. år med varm caribisk gæstfrihed. Jeg håber, at du vil tage dig tid til at læse lidt om The Buccaneers fascinerende historie her på vores hjemmeside.

Caribbean Travel & Life placerede for nylig The Buccaneer på listen over "Top 10 Klassiske Caribiske Hoteller", hvilket er en stor ære. Selvom vi gennem årene har glædet os meget over den hæder, vi har modtaget fra rejseindustrien, er vores største tilfredshed de begejstrede beretninger, vi modtager fra tilfredse gæster; ofte gæster, som er kommet her på The Buccaneer gennem årtier og på tværs af generationer. Vi er kendt som "Caribiens mest historiske resort", og du har vores varige løfte om, at vi altid vil stræbe efter at tilbyde de højeste standarder indenfor smag, elegance og lytte til vores gæsters ønsker. Vores løfte er bedst beskrevet i vores erklærede målsætning, som lyder:

"Hver eneste gæst, der besøger os, vender tilbage til The Buccaneer og bliver en del af The Buccaneer familien. Vi sætter en ære i at yde en service i verdensklasse, at dele ud af vores kulturarv, vores varme og vores venlighed og at sikre, at hver eneste besøgende bliver en ambassadør for St. Croix."

Jeg ser frem til at møde dig personligt i forbindelse med dit besøg; måske til vores cocktail party, som bliver afholdt hver tirsdag i vores historiske sukkermølle, eller til en af mine ugentlige spadsereture i den åbne natur. Alle os på The Buccaneer håber at byde dig velkommen her i den nærmeste fremtid.

Varme hilsener,
Elizabeth A. Armstrong


 
 
A Virgin Island Luxury Resort
Forside
Velkommen!
Værelserne

Engelske
 

The Buccaneer
St. Croix,
US Virgin Islands
U.S. Telefonnummer
800-255-3881
340-712-2100

Historic Hotels of America

.
 
The Buccaneer Hotel