Delux Oceanfront, Frigate and Ficus Suites Greathouse Family Cottage Suites Luxury Ocean View and Sugarmill The Doubloons, luxury beachside accommodations Deluxe Ocean View
Rollover the photo to identify accommodations then click to descriptions on this page

Alle værelser er intimt indrettet og afspejler den tidløse elegance på The Buccaneer. Alle værelser har egen terrasse eller balkon, der sikrer fuld udnyttelse af vores spektakulære udsigter og kølige briser.

Bekvemmelighederne inkluderer aircondition, små køleskabe, sikker opbevaring af værdier, hårtørrere, telefoner, kabel-tv, strygejern og strygebræt, kaffemaskiner, brusebad/badekar, dobbeltvaske og loftsventilatorer. Nogle værelser har endda beroligende boblebade. Børnesenge, ekstra drømmesenge, DVD-afspillere, videomaskiner og CD-afspillere er tilgængelige ved anmodning på forhånd.

Luxury Beachside Doubloons
Værelserne, der er opkaldt efter de spanske guldmønter, som skyllede i land fra de mange sunkne galeoner, er de nyeste og største af vores værelser. Beliggende på den østvendte side af den smukke Mermaid Beach, har disse private og luksuriøse villaer alle opholdsstuer med marmorgulve, terrasser og balkoner med sensationel udsigter over havet og havnen i Christianssted.

Hvert af de store rum kan nås via terrassen eller balkonen og er med til at give gæsten valget mellem belejligheden ved stueetagen, eller uforstyrretheden ved at bo på første sal. Flot indretning, walk-in garderobeskabe, spektakulære bade med jacuzzi og separate brusekabiner gør disse villaer til favoritter blandt bryllupsrejsende. See enlarged room viewsVilla style Beachside Doubloons at The Buccaneer, St. Croix
Luxury Beachside Doubloon  

 

Ficus Suite
Denne to-værelses suite byder på ét stort soveværelse med kingsize seng, badeværelse med boblebad og en rummelig terrasse med udsigt over havet. Det andet værelse har to mindre dobbeltsenge og badeværelse. (Denne suite er særdeles velegnet for børnefamilier, men anbefales ikke til to par, der rejser sammen.)
Ficus Suite
Ficus Suite
 
Frigate Suite

Luksussuiten, der er placeret direkte over pool-området, har et stort soveværelse med himmelseng, badeværelse med dobbelt brusekabine og separat badekar. Opholdsstuen har to sofaer, der kan omdannes til sovepladser og toilet. Rummelig terrasse/balkon giver udsigt over poolen, stranden og havet.
Virgin Island suites and rooms
Frigate Suite

 
Frigate Room
Et elegant og smagfuldt værelse, som kan kobles sammen med Frigate Suiten. Værelset har to mellemstore senge, stort bad med dobbelt brusekabine og badekar, panoramavindue og terrasse med udsigt over poolen, stranden og havet.

 
Deluxe Oceanfront
Oceanfront, vores mest populære værelseskategori, ligger hævet over kysten mellem The Grotto og Mermaid Beaches. Værelserne har karakteristisk højt til loftet (fem meter) samt panoramavinduer, der perfekt indrammer den betagende havudsigt. Hvert rum har eget siddeområde samt kystvendt stenterrasse. Udover blot et minuts gang til begge strande, har disse værelser den fordel, at de kan sammenkobles for at tilgodese familier, der behøver to eller flere værelser. Oceanfront foretrækkes især af gæster, der ønsker at nyde havets beroligende brusen.
See an enlarged room view
Luxury Ocean View Ridge Room
Deluxe Oceanfront
 
Luxury Caribbean Rooms and Suites
Luxury Ocean View
Luxury Ocean View
Højest oppe på resortet ligger Luxury Ocean View, som støder op til hovedbygningen. Disse veludstyrede rum har alle siddeområder og store terrasser. Værelserne har marmor- eller italienske stengulve. Nogle har boblebad, og alle ligger belejligt placeret nær sukkermøllen og hovedbygningen.

 
Caribbean family vacation rooms and suites
Family Cottage Suite
Family Cottage Suites
På skråningen mellem hovedbygningen og strandene ligger Family Cottage Suites. Hver suite har terrasse ud mod en rummelig græsplæne samt havudsigt, et stort forældresoveværelse med en kingsize seng og en dobbeltseng ved vinduet. Det andet værelse har to mindre senge. Værelserne deler bad. Rummene er kun til rådighed for børnefamilier og tilbyder privatliv, god beliggenhed og høj valuta for pengene.  (photo left)
See an enlarged room view

 
Deluxe Ocean View
De rummelige værelser med to store senge har alle siddeområder og private balkoner med udsigt over havet og tennisbanerne nedenunder. Beliggende på højdedraget under hovedbygningen, Deluxe Ocean View ligger kun en kort spadseretur fra stranden og hovedbygningen.
See an enlarged room view

Deluxe Ocean View
 
Great House Accommodations
The Buccaneers lyserøde hovedbygning var oprindeligt den danske guvernørs sukkerplantages hovedbygning. Beliggenheden på en højderyg giver hovedbygningen dramatisk og betagende udsigt til alle sider. Værelserne i hovedbygningen er bekvemt placeret tæt ved hotellets spiseområde, bar, butikker, pool, fitness og lobby. Læn dig tilbage med en god bog, hyg dig med en ven på The Terrace, eller nyd udsigten ud over hele resort'et. Oplev den originale og lokale kunst og nyd synes af gamle historiske kort og fotografier. En kort spadseretur ned ad bakken, eller en tur med en af vores gratis vogne, bringer dig til en af de tre strande, frokostrestauranter ved vandet eller til The Grotto Pool.

 
Deluxe Great House Suite
To-værelses luksussuite placeret i stueetagen af hovedbygningen. Det store soveværelse byder på en stor himmelseng, private badefaciliteter, walk-in garderobeskab, TV og en ekstra stor balkon med en spektakulær udsigt over resort'et og havet. Den separate stue har to mulige ekstra sovepladser og eget badeværelse. Perfekt hvis man ønsker lidt mere plads og privatliv.
See an enlarged room view
suites at The Buccaneer, St. Croix
Great House Suite
 
Great House Ocean View Junior Suite
Med plads til tre gæster tilbyder denne luksus suite separat siddeområde med soveplads og walk-in garderobeskab. Suiten er placeret på første sal af hovedbygningen med udsigt over Christianssted Havn og det caribiske hav.

 
Great House Mountain View Junior Suite
Nyd den ekstra rummelighed, du finder på anden sal af hovedbygningen. Suiterne er nyrenoverede og har separat niche med plads til opslåning af dobbeltseng. Suiten har stor balkon og to Tv-apparater.

 
Great House Luxury Ocean View Room
De største værelser på første sal i hovedbygningen har alle siddeområde, walk-in garderobeskab og stor balkon med en storslået udsigt over havet og Christianssted

 
Great House Deluxe Ocean View Room
Værelser beliggende i stueetagen, udstyret med kingsize senge, stilfuld møblering og store balkoner med havudsigt.
 

Great House Ocean View
Disse værelser er en anelse større end Great House Mountain View værelserne. Beliggenheden på første sal i hovedbygningen med en storslået udsigt over det caribiske hav og havnen i Christianssted.

 

great house mountain view hotel room
Great House Mountain View Rooms at The Buccaneer, US Virgin Islands Great House Mountain View Great House Mountain View
På første sal i hovedbygningen ligger disse skønt udsmykkede og møblerede værelser, som alle har udsigt over den omkringliggende golfbane og øens smukke og bakkede landskab.
See an enlarged room view

In the press...
"If there is one thing that makes The Buccaneer unique, its that sense of a family-run, full-service hotel that has thrived by bucking a corporate identity and forging a generations-old legacy of quality service.

Plus, it's a big, beautiful pink property that dates back to 1653. In storied traditions of great houses and plantation homes, the main resort looks over the Caribbean from on-high, while the new, drop-dead-gorgeous Doubloons suites front the beach."

.
Recommend Magazine

 
 
A Virgin Island Luxury Resort
Forside
Velkommen!
Værelserne

Engelske
 

The Buccaneer
St. Croix,
US Virgin Islands
U.S. Telefonnummer
800-255-3881
340-712-2100

Historic Hotels of America

.
 
The Buccaneer Hotel